x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Telespectatorii, în direct cu Mihai Gâdea: „Evaluarea ministrului Justiției este corectă, finalul este scris de domnul Hans Klemm”

Telespectatorii, în direct cu Mihai Gâdea: „Evaluarea ministrului Justiției este corectă, finalul este scris de domnul Hans Klemm”

30 Mar 2017   •   07:53
Telespectatorii, în direct cu Mihai Gâdea: „Evaluarea ministrului Justiției este corectă, finalul este scris de domnul Hans Klemm”

Mihai Gâdea i-a invitat pe telespectatorii Antena 3 să-și spună părerea, în direct la Sinteza zilei, în legătură cu decizia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, privind Ministerul Public şi DNA.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, că nu este oportună, în acest moment, declanşarea procedurii de revocare a procurorului general şi a procurorului şef al DNA. Toader a menţionat că este necesară instituirea unei obligaţii de raportare a activităţii desfăşurate de procurorii DNA, DIICOT şi ai Parchetului Înalte Curţi, monitorizare pe care o va face personal.

 

Iată câteva dintre cele mai importante intervenții telefonice:

- Claudiu Blagan, Brașov 

”Evaluarea este foarte corectă. Dar am văzut două măsuri. 99 la sută este corect, finalul este scris de domnul Hans Klemm. În România există dubla măsură. Susținerea domnului Klemm este foarte vizibilă de foarte mult timp pentru doamna Kovesi”.

 

- Andreea Drăguș, Timișoara

”Raportul domniei sale mi s-a părut corect, argumentat, concluzia nu i-a aparținut”.

- Constantin Gășpărel, București

”Nu mă număr printre cei dezamăgiți de concluzie. Consider că atitudinea ministrului de Justiție a fost una corectă, în sensul că mai trebuie să tragem o linie, uneori. (...) Ar trebui să lăsăm trecutul în spate și să mergem înainte”.

- Georgia Stoica, București 

”Putea lua decizii. Faptul că nu a luat decizia îmi arată că poate nu este omul potrivit la momentul potrivit”.

- Simionescu Marius, Drobeta Turnu Severin

”Decizia are două părți, una în care ne referim la argumentație, care este foarte bună, nu avem ce să reproșăm, și cea care s-a luat în urma argumentației și care face notă discordantă. Din punctul meu de vedere, nu este decizia dansului, este decizia altcuiva. E o decizie luată în urma unor presiuni clare”.

×
Subiecte în articol: mihai gâdea