x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teo, din nou, la terapie intensivă. Medicii sunt rezervaţi!

Teo, din nou, la terapie intensivă. Medicii sunt rezervaţi!

29 Mar 2011   •   12:15
Teo, din nou, la terapie intensivă. Medicii sunt rezervaţi!

158706-.jpgTeoTrandafir a fost operată din nou de medicii austrieci. Fosta vedetă de televiziune se află în stare stabilă la terapie intensivă şi este tratată cu antibiotice, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei sale, potrivit unui comunicat remis astăzi de Allgemeines Krankenhaus din Viena.

"Pacienta se luptă în continuare cu pancreatita necrozantă severă şi infecţia de care suferă", spun medicii austrieci.

„Infecţia este tratată cu un antibiotic modern, dar nu putem oferi o prognoză a stării pacientei pentru zilele următoare”, a precizat profesorul Grant, unul dintre medicii care se ocupă de Teo Trandafir.

Teo Trandafir a fost supusă, vineri, unei noi intervenţii chirurgicale, necesară pentru îndepărtarea unor resturi de ţesut necrozat şi a infecţiei din abdomen. "Este caracteristic acestei boli ca recuperarea să poată fi urmată de episoade de recidivă", au mai declarat medicii austrieci.

Teo a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.

Teo Trandafir a fost supusă, pe 24 februarie, unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale, anunţa atunci Clinica AKH din Viena, într-un comunicat de presă.

Părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale, precizau atunci medicii de la Clinica AKH. (V.M.)

×
Subiecte în articol: teo trandafir