x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teo: Medicii nu au ştiut tot timpul dacă o să scap

Teo: Medicii nu au ştiut tot timpul dacă o să scap

11 Mai 2011   •   14:03
Teo: Medicii nu au ştiut tot timpul dacă o să scap
164817-.jpg"Medicii au încercat să mă ţină la distanţă de adevăr, care am aflat ulterior că a fost crud. Nu au ştiut tot timpul dacă o să scap. Au fost fluctuaţii foarte mari de stare, am suferit mai multe intervenţii chirurgicale şi la niciuna dintre ele nu se ştia dacă sorţii vor fi cei scontaţi. Eu am aflat foarte târziu şi în momentul în care am aflat m-am gândit la fiica mea. După ce ai văzut moartea cu ochii aştepti să vezi şi viaţa", a spus Teo Trandafir la Happy Hour.

Teo Trandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie. Teo a fost supusă, pe 24 februarie, unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale, anunţa atunci Clinica AKH din Viena, într-un comunicat de presă.

Părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale, precizau atunci medicii de la Clinica AKH. Teo Trandafir a fost operată, din nou, în martie, medicii austrieci fiind atunci rezervaţi în privinţa evoluţiei stării de sănătate.

Teo a revenit în ţară, luna trecută, după mai bine de trei luni de spitalizare.

×
Subiecte în articol: teo trandafir