x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teo Trandafir, copleşită de durere: Nu mai pot, viaţa mea este un iad. Mă doare inima când vorbesc despre soţul meu

Teo Trandafir, copleşită de durere: Nu mai pot, viaţa mea este un iad. Mă doare inima când vorbesc despre soţul meu

19 Dec 2012   •   09:38
Teo Trandafir, copleşită de durere: Nu mai pot, viaţa mea este un iad. Mă doare inima când vorbesc despre soţul meu

Teo Trandafir vorbeşte cu greu despre despărţirea de Constantin Iosef, bărbatul pe care îl iubeşte încă foarte mult şi care încă îi mai este soţ. Pentru că în ultimele zile s-au făcut tot felul de speculaţii legate de despărţirea celor doi, vedeta TV a a ţinut să facă lumină în această privinţă.

"Nu o să ne auziţi niciodată vorbind urât unul despre altul. Există o vorbă: Orice casă are o cruce şi o ştie ăl de-o duce. Nu există un motiv al despărţirii. Ne-au prins bagajele din urmă. El este un tată extraordinar, cum nu se mai fabrică în ziua de astăzi. Dorul şi distanţa faţă de băieţii lui au săpat în el, l-au măcinat. Aşa că el acum dă o dragoste pe două. Pe cele pentru copiii lui, care trăiesc în Franţa, iar asta mă alină suficient ca să pot trece peste despărţire", a declarat Teo pentru urnaliştii de la Click.

"Pot să spun că-l înţeleg. Pentru că ştiu ce-nseamnă pentru el revenirea în România după 23 de ani. Ştiu ce sacrificii a făcut. Nu înţelegea cum mai merg lucrurile la noi, ce-nseamnă şpagă, mă întreba mai mereu ce-a vrut să zică unul sau altul", a continuat vedeta TV.

"Mi se strânge inima ori de câte ori trebuie să vorbesc despre asta. Vreau ca lumea să nu mai dea în el, mai bine să dea în mine. Suntem doi oameni simpli, doi civili, dar suntem supuşi interogatoriului de parcă am fi la poliţie. Nu mai pot, viaţa mea este un iad", a mai spus Teo.

Teo despre reacţia lui Maia la aflarea veştii


“Noi facem o echipă. Nu trecem printr-o perioadă uşoară, dar o să trecem peste. Constantin nu ţine legătura cu noi. Dacă mi-ar fi cerut să mergem în Franţa, sigur aş fi făcut-o. I-am spus Maiei că suntem elegante şi trebuie să trecem aşa peste. Ea a trăit despărţită de mama ei o perioadă şi ştie cum e. Colegii ei încă nu au spus nimic, dar în case se vorbeşte”

“Nu veţi auzi niciodată un cuvânt urât despre soţul meu. El a dat tot ce a putut. Sunt mândră că joacă foarte bine poker, înseamnă să gândeşti, să te mişti bine, el e un tată bun şi un soţ bun, aşa cum poate el să fie. Dacă ar fi să o iau de la început, aş face-o la fel. Strângeţi-vă în braţe copiii, că nu se ştie mâine ce va fi!”, a declarat Teo Trandafir la Cancan TV.

Soţul lui Teo Trandafir este tranşant în privinţa despărţirii, afirmând că din punctul lui de vedere "nu e cale de întoarcere".

"Da, ne-am despărțit din 8 decembrie. Dacă asta s-a văzut, acesta este adevărul. Ce să ascund, viața? Nu sunt genul. Nu cred că mai există șanse de împăcare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de întoarcere. Încă nu știu ce o să fac. Momentan, rămân aici. Voi face sărbătorile aici, cu părinții mei și cu surorile mele. Apoi, nu știu dacă voi rămâne în România sau voi pleca în Franța", a declarat în urmă cu două zile Constantin Iosef.

Teo şi Constantin s-au căsătorit pe 2 iunie, chiar de ziua vedetei, însă mulţi nu au văzut cu ochi buni, inclusiv tatăl ei, care nici nu a fost invitat la nuntă.

×