x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teo Trandafir: E fabulos să mori! Să fii în comă este o aventură

Teo Trandafir: E fabulos să mori! Să fii în comă este o aventură

04 Noi 2011   •   05:50
Teo Trandafir: E fabulos să mori! Să fii în comă este o aventură

Teo Trandafir a povestit, intr-un interviu, despre perioada grea prin care a trecut dupa ce a fost diagnosticata cu pancreatita acuta.

Vedeta de televiziune s-a refacut dupa teribila boala de care a suferit si a vorbit despre revederea cu fetita ei. Pentru a-i face o surpriza Maiei, apropiatii familiei i-au spus fetitei ca urmeaza sa fie protagonista unei sedinte foto, moment in care a intrat in casa Teo. "Ea a fost extraordinar de surprinsa cand am venit. Ea astepta sa vina fotograful. Era sa sperii copilul cand am ajuns. Strangeam copilul in brate si urlam. Ea ma tinea in brate si imi spunea ca totul o sa fie bine", a povestit Teo.

"Cred ca oamenii cand mor nu regreta momentul. E fabulos sa mori, iar coma este o aventura. Mie mi-a fost cel mai simplu pentru ca eu nu am fost acolo. Imi aduc aminte umbra, fete, imi aduc aminte ca ma duceau la raze cu pat cu tot si ca spuneau ca nu o sa fie bine, in germana. M-am trezit in tot felul de locuri, adica m-am plimbat in gradini. Strangeam copilul in brate si urlam daca vedeai din exterior, dar dinauntru eu transmiteam, eu vorbeam cu ea. Ea ma tinea in brate si-mi spunea ca totul e OK si ca o sa fie bine", a spus Teo Trandafir, potrivit Cancan.

Teo Trandafir a fost transportata, in 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie.

Teo a fost supusa, pe 24 februarie, unei interventii chirurgicale majore, in urma complicatiilor provocate de pancreatita si a unei infectii abdominale. Partile necrozate ale pancreasului au fost inlaturate si s-a efectuat drenaj extensiv si lavaj al cavitatii abdominale.

Fosta realizatoare Tv a fost operata, din nou, in martie, medicii austrieci fiind atunci rezervati in privinta evolutiei starii de sanatate.

Teo a revenit in tara in aprilie, dupa mai bine de trei luni de spitalizare. (V.M.)

×
Subiecte în articol: pancreatita teo trandafir