x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teo Trandafir se mărită: Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trăit până acum

Teo Trandafir se mărită: Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trăit până acum

18 Mar 2012   •   12:04
Teo Trandafir se mărită: Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trăit până acum

Dupa perioada foarte grea prin care a trecut anul trecut, fiind supusa mai multor interventii chirurgicale, Teo Trandafir a decis sa se bucure de o noua sansa la fericire. Vedeta de 43 de ani a anuntat ca se va casatori si ca acesta este probabil cel mai fericit moment pe care l-a trait pana acum. Vedeta nu ar vrea insa sa-si puna jumatatea in lumina reflectoarelor.

"Este adevarat ca urmeaza sa ma marit. Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trait pina acum si cred ca Dumnezeu mi l-a rezervat pentru momentul acesta ca sa inteleg ca, daca iti inveti lectia, toate caile ti se deschid. Nu mi se pare un eveniment spectaculos pentru public pentru ca el nu schimba nimic din punctul acesta de vedere, dar pentru mine intalnirea si eventimentul in sine au reprezentat si reprezinta in continuare adevarate revelatii. Sunt sigura ca cei care vor afla imi vor impartasi bucuria si vor intelege de ce nu vrem sa facem din asta un eveniment de presa. Sunt foarte mandra de partenerul meu, dar el este o persoana privata pe care nu as vrea-o in luminile reflectoarelor in acest moment", a declarat Teo Trandafir, potrivit Mediafax.

Diagnosticata cu pancreatita acuta, Teo Trandafir a fost internata, la inceputul anului trecut, intr-un spital din Viena, Austria, unde a fost operata de patru ori. In toamna anului trecut, Teo Trandafir s-a intors la Clinica AKH din Viena, pentru a fi supusa unei noi interventii chirurgicale, cauzata de aparitia unor complicatii dupa operatiile suferite in primavara.


×
Subiecte în articol: casatorie teo trandafir