x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teodorovici: Proiectul privind podul peste Dunăre de la Brăila va fi în grafic, fără niciun fel de întârziere

Teodorovici: Proiectul privind podul peste Dunăre de la Brăila va fi în grafic, fără niciun fel de întârziere

05 Iul 2019   •   15:12
Teodorovici: Proiectul privind podul peste Dunăre de la Brăila va fi în grafic, fără niciun fel de întârziere

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a declarat că proiectul privind construcţia podului peste Dunăre, de la Brăila, "va fi în grafic, fără niciun fel de întârziere".

"O să discutăm luni şi la CNAIR pentru a declanşa procedurile care au mai rămas, fie pentru partea de exproprieri, fie pentru partea de păduri care a mai rămas. (...) De la Bucureşti se monitorizează, pentru că, repet, este un proiect foarte important, eu sunt şi senator de Tulcea, lucrăm foarte bine împreună, şi, repet, acest proiect va fi în grafic fără niciun fel de întârziere", a declarat Eugen Teodorovici, vineri, într-o conferinţă de presă, întrebat despre situaţia privind exproprierile aferente construcţiei podului de peste Dunăre, de la Brăila.

El a adăugat: "Se vor da şi banii pe exproprieri şi pe ce mai trebuie, astfel încât acest proiect să fie dus... eu mă rog acum de constructori să depună toate documentele pentru a-şi lua avansul, ştiţi foarte bine".

"Mai sunt câteva de clarificat între ei, chestiuni tehnice, dar, repet, banii sunt prinşi, (...) şi proiectul va evolua exact cum spune în graficul de lucrări", a mai spus Teodorovici.

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, preşedintele formaţiunii, Viorica Dăncilă, şi secretarul general Mihai Fifor, au participat la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al Organizaţiei PSD Brăila. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici