x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Timiş: Un poliţist de frontieră a fost executat cu arma din dotare

Timiş: Un poliţist de frontieră a fost executat cu arma din dotare

31 Oct 2009   •   00:00

Un localnic a găsit în noaptea de vineri spre sâmbătă corpul unui poliţist împuşcat în localitatea Sânicolau Mare, judeţul Timiş. Agentul de poliţie Tiberiu Sârbu avea 38 de ani şi lucra la Poliţia de Frontieră Timiş. Conform Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Timiş, agentul de poliţie a decedat în drum spre spital. Poliţistul împuşcat se afla în timpul serviciului, dar plecase din unitate cu maşina personală.



"Poliţistul intrase în serviciu vineri seară. La faţa locului a fost găsit doar tocul pistolului, pistolul lipseşte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timiş, Ciprian Gaic. Agentul mai avea doar tocul şi încărcătorul cu şase cartuşe, iar pistolul  marca "Carpaţi", calibru 7,65 mm, a dispărut, la fel ca şi cel de-al doila încărcător. Aceastea aveau să fie găsite la câteva ore după incident. Anchetatorii au găsit pistolul şi încărcătorul agentului la câteva străzi depărtare de locul unde bărbatul a fost găsit împuşcat.  De asemenea, anchetatorii au găsit un casetofon de maşină şi epoleţii smulşi de la uniformă. Primele presupuneri duc spre o bandă de hoţi din maşini pe care poliţistul o urmărea.

Poliţia de frontieră va începe o anchetă internă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragicul incident. Bărbatul lucra în cadrul Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Timiş din anul 2001.

×