x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ţiriac: În 2010 am plătit peste 70 de milioane de euro taxe. Aş întreba şi eu, unde sunt banii mei?.

Ţiriac: În 2010 am plătit peste 70 de milioane de euro taxe. Aş întreba şi eu, unde sunt banii mei?.

14 Iun 2011   •   06:29
Ţiriac: În 2010 am plătit peste 70 de milioane de euro taxe. Aş întreba şi eu, unde sunt banii mei?.

Invitati speciali in cadrul emisiunii "Stirea Zilei", vice-presedintele Senatului Dan Voiculescu si cunoscutul om de afaceri Ion Tiriac au vorbit despre situatia in care se afla romanii in ziua de azi, propunand in acelasi timp diverse masuri si solutii pentru a remedia situatia.

Prima observatie a senatorului PC este aceea ca desi Uniunea Europeana pune la dispozitie fonduri nerambursabile extrem de mari pentru restructurarile de pe piata muncii, Romania nu a aplicat niciodata pentru ele. Aceasta masura ar fi putut salva extrem de multi oameni din saracia in care s-au adancit din cauza masurilor de austeritate, a mai spus Voiculescu.



Ion Tiriac a vorbit despre legislatia actuala din domeniul muncii, care incurajeaza munca la negru si impiedica companiile sa investeasca in forta de munca romaneasca. Omul de afaceri a explicat faptul ca investitorii sunt cei care aduc cei mai multi bani la bugetul de stat, intrucat el insusi a platit un cuantum de 70 de milioane de euro pentru taxe si impozite in 2010.

×