x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Toate 3" - Alte 30 de milioane castigate!

"Toate 3" - Alte 30 de milioane castigate!

15 Iun 2004   •   00:00

OBSERVATOR

Stan Stanciu Neagu din Vultura, Vrancea, a castigat Jackpot-ul de ieri, de 30 de milioane. Alti patru cititori si-au primit premiile constand in aparate de aer conditionat. Jackpot-ul de ieri, de 30 de milioane de lei, a fost castigat de Neagu Stanciu Stan, din comuna Vultura, judetul Vrancea. Castigatorul celor 30 de milioane are 34 de ani si este casier la primaria din comuna natala, fiind abonat la Jurnalul National. "Imi place tot ce se scrie in Jurnalul National", spune Neagu Stanciu Stan.

"O sa folosesc banii pentru cateva investitii. O sa fac cateva lucrari la casa", declara castigatorul. Mama lui spune ca Stan a mai jucat la concursuri, dar pana acum a castigat premii mici, cele 30 de milioane de la Jurnalul National fiind cel mai mare castig de pana acum: "Multumim echipei dumnevoastra si va dorim multa sanatate, ca sa mai bucurati si alte familii!". (Catalin Pruteanu)

Alte premii oferite de Jurnalul la concursul "Toate trei"

Cosmin Constantin, din Constanta

Are 20 de ani si este student la Facultatea de Psihologie din Constanta. "Citesc Jurnalul National mai mult on-line, pe Internet, dar il cumpar de multe ori. Am gasit cuponul in ziar, am vazut ca am castigat si am sunat la redactie. Familia mea s-a bucurat foarte mult, pentru ca n-am mai castigat nimic pana acum. De-abia astept sa imi montez aparatul de aer conditionat acasa, sa ma racoresc la vara", spune Cosmin Constantin din Constanta.

Gabriel Nedelcu, din Bucuresti

Este dispecer la Radet, este casatorit, iar sotia lucreaza la o casa de amanet. Are 26 de ani si citeste Jurnalul National de foarte mult timp. "Toata familia citeste ziarul dumnevoastra. Pana si bunicul meu de la tara, care e foarte batran, citeste. Imi plac paginile de sport si dezvaluirile despre Revolutia din decembrie 1989", declara Gabriel. "De-abia astept sa-mi instalez acasa aparatul de aer conditionat", spune Gabriel Nedelcu, din Bucuresti.

Constantin Grumeza, din Constanta

Castigatorul celui de-al patrulea aparat de aer conditionat este cadru militar in Constanta, are 36 de ani, este casatorit si are un copil: "Astazi da prima proba, de romana, la testele nationale", spune castigatorul. "Citesc Jurnalul National de cand au inceput concursurile si ma intereseaza foarte mult paginile de sport. Tocmai vorbeam cu sotia ca ne trebuie un aparat de aer conditionat si uite ca am castigat unul. Ziarul in care a fost talonul l-a cumparat copilul, pentru ca eu jucasem fotbal si aveam o entorsa la picior", spune Constantin.

Sandu Grosu, din Focsani

Este in varsta de 67 de ani, pensionar, are un fiu si nepoti. "Citesc Jurnalul National de mult timp. Ca sa-mi completez veniturile, pentru ca pensia este asa cum este, vand vara inghetata si citesc Jurnalul din scoarta in scoarta. Articolele despre Revolutie au fost si sunt extraordinare", spune castigatorul. Sandu Grosu nu s-a hotarat inca ce va face cu aparatul de aer conditionat: "S-ar putea sa-l dau baiatului meu, care are un magazin, sau l-as putea pastra eu, pentru ca la vara o sa fie foarte cald".

Poti castiga si tu!
×
Subiecte în articol: observator jurnalul national