x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Toate victimele atentatului de la Săpoca au ajuns la spitale din Capitală. Sunt persoane în vârstă cu răni grave

Toate victimele atentatului de la Săpoca au ajuns la spitale din Capitală. Sunt persoane în vârstă cu răni grave

18 Aug 2019   •   16:30
Toate victimele atentatului de la Săpoca au ajuns la spitale din Capitală. Sunt persoane în vârstă cu răni grave

Cei nouă pacienţi, răniţi noaptea trecută de către un bărbat internat la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca din Buzău, au fost transferaţi la unităţi medicale din Capitală, după cum informează Ministerului Sănătăţii.

La Spitalul de Urgenţă Floreasca a fost adus un pacient cu traumatism cranio-cerebral şi facial grav şi un alt bărbat de 88 de ani, cu multiple boli cardiovasculare, traumatism cranio-cerebral mediu și fractură temporo-occipitală.

La Spitalul Sf Pantelimon este internat un bărbat de 70 de ani, în stare gravă, aflat în comă profundă, cu hematoame intracraniene şi fractură de mandibulă. Tot aici a fost transportată o femeie în vârstă de 60 ani, conştientă, cu hematom intracranian şi fractură zigomatică.

La Spitalul Universitar a ajuns o pacientă de 80 de ani cu traumatism cranio-cerebral, care va suferi o intervenţie chirurgicală. O altă femeie de 72 de ani va intra în intervenţie neuro-chirurgicală, după ce a suferit traumatism cranio-cerebral pe partea dreaptă.

La Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni au fost transferate trei persoane, dintre care două femei, una de 83 de ani și cealaltă de 62 de ani, şi un bărbat în vârstă de 60 de ani, toţi cu traumatisme cranio-cerebrale.

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: sapoca pacienti raniti spitale