x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tociu, comic la nunta lui Adi Mutu

Tociu, comic la nunta lui Adi Mutu

de Simona Ecovoiu    |    05 Aug 2005   •   00:00
Tociu, comic la nunta lui Adi Mutu

Pe kilometrica lista de invitati la nunta lui Adi Mutu se afla si amicul sau Romica Tociu. Actorul sustine ca nu va fi o nunta cu dar, asa ca nu va umbla la buget. Este insa delegat cu asigurarea bunei dispozitii a nuntasilor.

Cat e ziua de lunga, Romica Tociu incearca sa-l localizeze, pe plaja, pe fiul sau in varsta de 10 ani.

Da, chiar asa. Aflati la Olimp, unde si-au amenajat localul "La Bazooka", Romica Tociu si sotia lui, Nicoleta, mai au o grija in plus: "Fiul nostru, Catalin, s-a indragostit de o turista, cu doi ani mai mare decat el. Am vrut s-o cunoastem, dar el refuza sa ne-o prezinte, pe motiv ca fata are bustul prea dezvoltat. Nici macar nu-si da intalnire cu ea prin preajma, de frica sa nu-l urmarim. Se ascund, nu stim ce fac si nici ca-i gasim. Nici telefonul mobil nu vrea sa-l ia la el, il lasa pe masa".

PAIE DE 110 MILIOANE DE LEI. Cei doi mai au o fetita, pe Daria: "Acum se afla la Bucuresti, cu mama mea, dar e tare fitoasa. La doar 2 ani vrea sa se imbrace elegant si asortat, nu mananca orice si, in plus, nu suporta nisipul. Cu mine nu prea e obisnuita si vina imi apartine, caci am fost preocupata mai degraba de firme decat sa-i fiu in preajma", spune Nicoleta. Pentru cei doi copii trage familia Tociu. Si trage, nu gluma! Pe langa show-ul de pe Litoral, Romica mai are in program si emisiunea-concurs de la Prima TV, dar si cele doua localuri, cel din Olimp si un altul in Bucuresti, "La Romica Italianu’".

Nu e usor sa te apuci de afaceri in Romania, chiar daca esti vedeta si multi au impresia ca beneficiezi de facilitati: "Localul de pe Litoral ne-a costat cam 50.000 de euro, plus chiria de rigoare, anual. Daca e sa socotesc, va spun ca numai paiele de pe acoperis au facut 110 milioane de lei. Desi multi m-au intrebat cum de am avut curaj sa-mi fac un astfel de acoperis, avand in vedere ca poate fi incendiat usor de catre orice nebun, am riscat. Am stropit paiele cu niste substante speciale, dar m-as mira sa aiba vreun efect. Pe timpul iernii, acoperim totul cu celofan si cu cartoane. Si avem un paznic pe care il platim cu sase milioane de lei pe luna".

FERICITI. Cei doi soti sustin ca se iubesc mai ceva ca in prima zi

PUTUROSI. De fapt, de afaceri se ocupa mai degraba Nicoleta. Care a mai si dat afara din personal, nu neaparat ca ar fi furat pe rupte, ci pentru ca unii chelneri si bucatari nu-si faceau treaba ca lumea: "Noi nu avem inime haine, asa ca am incercat sa ajutam mai mult persoane aflate la ananghie. Ne cauta lumea ca sa ne ceara bani pentru a-si plati ratele, dar nimeni nu ar munci". Mama Nicoletei a urmarit, la Acasa TV, situatia aparent disperata a unei familii. A notat datele problemei si a inmanat cazul, spre rezolvare, ginerelui sau, ca doar el e cu lovelele. Ca sa va spunem pe scurt, acei oameni aveau nevoie de 10 milioane de lei pentru actele unei garsoniere. Romica a trimis suma nevoiasilor, desi nu era obligat, fiindca, la urma-urmei, si el munceste pentru fiecare leu. Iar unii nici macar nu merita sa le dai o mana de ajutor, caci, doar stiti vorba "Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti": "Pe femeie am angajat-o la noi acasa, ca sa faca curat in cele patru camere. Dar, dupa nici o luna de semnat condica, intr-o dimineata, ne-am trezit cu sotul ei la usa, care ne-a rugat sa nu ne suparam, dar ca ea a obosit. Culmea este alta. Tipa avea unghiile foarte lungi, purta haine sexy si era parfumata. E clar ca nu-i era gandul la treaba, nici macar de dragul copilasului ei". Nicoleta si-a amintit de un alt caz de puturosenie: "O tipa a avut tupeul sa ne roage sa-i platim ratele la un casetofon. Cica avusese un iubit bogat, dar cum acesta o parasise, salariul nu ii ajungea decat de mancare. Asa ca, draguta de ea, s-a gandit sa-i scrie unei vedete, respectiv sotului meu, ca sa o ajute. I-am zis ca bani n-avem, dar ca o putem ajuta altfel. I-am propus sa vina, dupa sfarsitul programului, sa spele vasele la restaurantul din Bucuresti. Stiti ce a zis? «Doamna, nu stiu daca ma intelegeti, dar eu am absolvit o facultate, am un serviciu decent, nu pot avea un job atat de rusinos.» Vedeti? Femei lenese. Daca, intr-adevar, ai fi disperat, ai accepta sa faci orice".

INTRE PRIETENI. Lasand deoparte toate aceste intamplari si probleme, sotii Tociu se pregatesc de o minivacanta, la Ibiza. Unde se va strange toata "crema", inclusiv Adrian Mutu. Ce legatura are comicul cu celebrul fotbalist? "Suntem foarte buni prieteni", sustine Romica. Asadar, si artistul va fi inclus pe kilometrica lista de invitati la nunta: "Voi pleca, cu sotia mea, Nicoleta, la Ibiza, unde ne asteapta Mutu. Chiar voi interpreta, impreuna cu amicul meu, Palade, cateva scenete, la nunta lui, care va avea loc luna viitoare, in tara. Inca nu stim locatia". Intrebat daca va fi o nunta cu dar si daca Romica le va oferi insurateilor ceva bani, acesta ne-a taiat macaroana: "Ce bani, doar suntem prieteni!". Mda, asa o fi intre vedete, deoarece eu mi-am platit tacamul la toate nuntile amicilor.

LA IBIZA
"Plec cu sotia mea, Nicoleta, la Ibiza, unde ne asteapta amicul meu foarte bun, Mutu. Eu chiar voi interpreta, impreuna cu colegul meu de scena, Palade, cateva scenete, la nunta lui, care va avea loc luna viitoare, in tara. Inca nu stim locatia" - Romica Tociu, actor

AMOR GHEBOS
"Fiul nostru, Catalin, s-a indragostit de o turista, cu doi ani mai mare. Am vrut s-o cunoastem, dar el refuza sa ne-o prezinte, pe motiv ca fata are bustul prea dezvoltat. Nici macar nu-si da intalnire cu ea prin preajma, de frica sa nu-l urmarim" - Nicoleta Tociu, sotia actorului

COPIL DIN FLORI?
Nicoleta si Romica au trecut, de-a lungul celor 10 ani de casnicie, prin multe faze, unele chiar penibile. La un moment dat s-a vehiculat prin presa de scandal cum ca actorul ar mai avea un copil din flori, o fetita in varsta de 10 ani. Nicoleta a fost curioasa sa cunoasca pustoaica, ba chiar a dorit sa se faca un test de paternitate: "I-am spus mamei copilului ca eu pot sa o iau sa o cresc alaturi de copiii mei, dar numai daca este fetita sotului meu. A refuzat cu vehementa testul, probabil pentru ca nu era adevarat. Micuta nu seamana deloc cu el, este blonda si cu ochi albastri". A mai existat si povestea de amor dintre Romica si actrita Oltita Chirila: "Ea nu ne mai deranjeaza cu nimic, de fapt, nu ne mai deranjeaza nici o Oltita". Nicoleta e de parere ca actorii mai calca stramb tocmai pentru ca au nevoie de muze care sa-i amuze. Buna scuza!
×
Subiecte în articol: observator romica nicoleta tociu