x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tom Holst (Chevron): "Vom reporni operaţiunile la Pungeşti când standardele de siguranţă vor fi îndeplinite"

Tom Holst (Chevron): "Vom reporni operaţiunile la Pungeşti când standardele de siguranţă vor fi îndeplinite"

de Agerpres    |    21 Oct 2013   •   21:42
Tom Holst (Chevron): "Vom reporni operaţiunile la Pungeşti când standardele de siguranţă vor fi îndeplinite"

Chevron a decis să suspende activitatea de la Pungeşti pentru a se asigura, alături de Guvernul român, că activitatea de acolo se desfăşoară în siguranţă şi va continua pe termen lung, a declarat Tom Holst, country manager pentru România al companiei americane, luni la o masă rotundă organizată de AMRO şi Business Roundtable.

"Aş dori să fac precizări cu privire la motivele suspendării activităţii în zona localităţii Pungeşti. Una dintre cheile filosofiei de afaceri a Chevron este aceea de a acţiona în siguranţă sau de a nu face deloc. Prioritatea noastră numărul 1 este aceea de a dezvolta operaţiunile în siguranţă pentru angajaţi, subcontractori şi comunitate. La Pungeşti, noi şi Guvernul credem că activitatea trebuie să se desfăşoare în siguranţă", a afirmat Tom Holst.

El a subliniat că "munca acolo trebuie să se bazeze pe o interrelaţionare pe termen de lungă durată". întrebat despre ce perioadă ar putea fi vorba, Holst a spus: "Vorbim de 30 ani".

"Noi vom reiniţia, vom reporni operaţiunile în Pungeşti când standardele de siguranţă sunt îndeplinite şi când se va înţelege mai bine că avem cele mai bune practici şi că acestea le dezvoltăm în proiectul din România", a spus Tom Holst.

×
Subiecte în articol: chevron chevron gaze de sist pungesti