x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Toma Necredinciosul din Piaţa Universităţii: Nu crede în cifrele oficiale aşa că ţine singur evidenţa numărului protestatarilor (VIDEO)

Toma Necredinciosul din Piaţa Universităţii: Nu crede în cifrele oficiale aşa că ţine singur evidenţa numărului protestatarilor (VIDEO)

de Veronica Micu    |    22 Ian 2012   •   15:28
Toma Necredinciosul din Piaţa Universităţii: Nu crede în cifrele oficiale aşa că ţine singur evidenţa numărului protestatarilor (VIDEO)

Zece zile de proteste, mii de manifestanti in fata Teatrului National din Capitala. Fiecare a trecut prin PiatUniversitatii pentru a-si striga nemultumirile. Un om, insa, tine evidenta tutuor. De ce? Ei bine, barbatul nu crede nici in cifrele de la televizor, nici in cele raportate de autoritati. Iar metoda adoptata de el este inedita. Imparte biletele celor care trec prin Piata si tine minte cu precizie pe cine a "taxat" pentru ca numaratoarea sa fie cat mai exacta.

"Eu sunt aici fiindca refuz sa fiu tratat si sa fiu considerat oligofren. Atunci cand dumnealor au anuntat numarul de participanti pentru prima oara, m-am intrebat ce este atat de greu sa faci o numaratoare. Iau coli de hartie format A4, pe care le liniez si le impart in numere crescatoare de la 1 pana la 4.500. Le-am decupat in fasii de cate 15 si , pentru ca nu le pot taia cu o foarfeca deoarece este considerata o arma alba, le rup in dreptul fiecarui om. In prima instanta, oamenii sunt putin contrariati pentru ca nu stiu ce doresc de la ei, dar odata ce inteleg sunt deschisi acestei initiative. Mai mult decat atat, cand le spun ca vin de la Roberta, sunt mai mult decat incantati sa participe", a declarat contabilul din Piata Universitatii, la Antena3. (V.M.)

×