x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic aglomerat la frontiere

Trafic aglomerat la frontiere

20 Dec 2004   •   00:00

Sarbatorile de iarna inseamna, pentru punctele de trecere a frontierei, aglomeratie atat pe sensul de intrare, cat si pe cel de iesire. Multi dintre cetatenii romani care sunt stabiliti in strainatate se reintorc in tara pentru a-si petrece aceste zile impreuna cu familia si cu rudele.

FLUENTA. Sute de tiruri se inghesuie in aceste zile la vama pentru a nu petrece Sarbatorile pe drum
Politia de Frontiera le recomanda acestor persoane sa foloseasca toate punctele de trecerea a frontierei existente la granita cu Ungaria, pentru a evita aglomeratia ce poate aparea ca urmare a configuratiei punctelor de trecere si a suprasolicitarii numai a unora dintre acestea.

PUNCTE DE FRONTIERA. La granita cu Ungaria exista urmatoarele puncte de trecere: Vama Cenad (judetul Timis), Vama Turnu, Vama Varsand si Vama Nadlac (Arad), Vama Episcopia Bihor, Vama Salonta, Vama Valea lui Mihai (judetul Oradea), Vama Petea si Vama Urziceni, pe raza judetului Satu-Mare.

MASURI. "In vederea fluidizarii traficului, Politia de Frontiera Romana intreprinde toate masurile necesare pentru derularea unui control operativ si civilizat. In acest sens, s-au dispus masuri de suplimentare a personalului care isi desfasoara activitatea la controlul documentelor si de crestere a numarului arterelor de control de pe sensul de intrare in tara. Mai mult, s-au luat masuri de supraveghere pe comunicatiile care fac legatura intre localitatile de frontiera si punctele de trecere, pentru evitarea eventualelor blocaje de circulatie", au precizat surse din Inspectoratul General al Politiei de Frontiera. (Ion Alexandru)

×
Subiecte în articol: observator vama