x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic îngreunat pe A2 din cauza numărului mare de autovehicule şi a ploii torenţiale

Trafic îngreunat pe A2 din cauza numărului mare de autovehicule şi a ploii torenţiale

03 Iun 2018   •   20:13
 Trafic îngreunat pe A2 din cauza numărului mare de autovehicule şi a ploii torenţiale

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre litoral către Capitală, se circulă îngreunat pe Autostrada A2, pe ambele benzi ale sensului de mers către Bucureşti, între localităţile Lehliu Gară şi Săruleşti Gară, judeţul Călăraşi, iar pe tronsonul kilometric 143-160 plouă torenţial.

 

De asemenea, plouă şi pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 40 şi 73, însă momentan valorile de trafic sunt în limitele normale.

 

Pe DN7, în staţiunile de pe Valea Oltului nu sunt probleme de fluenţă a traficului şi nici în ceea ce priveşte condiţiile meteo - rutiere, însă se circulă în condiţii de aglomeraţie pe varianta ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea, pe sensul de mers către Piteşti.

 

Pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, se circulă fluent în prezent şi nu sunt precipitaţii.

 

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto care tranzitează zonele cu ploaie să folosească ştergătoarele de parbriz şi sistemul de iluminare, să circule cu viteză redusă şi atenţie sporită, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să evite pe cât posibil manevra depăşirii, iar dacă este necesar, să o realizeze numai după o asigurare temeinică.

 

×