x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic îngreunat pe mai multe drumuri naţionale şi pe autostrăzile A1, A2 şi A3, din cauza ceţii

Trafic îngreunat pe mai multe drumuri naţionale şi pe autostrăzile A1, A2 şi A3, din cauza ceţii

26 Dec 2013   •   21:20
Trafic îngreunat pe mai multe drumuri naţionale şi pe autostrăzile A1, A2 şi A3, din cauza ceţii

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe mai multe drumuri naţionale şi pe autostrăzile A1, A2 şi A3, din cauza ceţii, care reduce vizibilitatea între 200 şi 50 de metri, iar pe DN1, între Predeal şi Buşteni, se circulă în coloană, informează mediafax.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, circulaţia pe drumurile naţionale şi pe autostrăzi nu este întreruptă din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere, însă în mai multe zone din ţară este ceaţă, care reduce vizibilitatea şi îngreunează traficul.

De asemenea, pe DN1 Braşov - Ploieşti se circulă îngreunat, în coloană, între Predeal şi Buşeni, pe sensul de coborâre. Şoferii pot folosi ruta DN1A Săcele - Cheia dacă merg de la Braşov spre Ploieşti, pentru a evita aglomeraţia de pe DN1, a precizat Centrul Infotrafic.

Capitala şi 16 judeţe din sudul şi estul ţării sunt, până joi noapte, sub avertizare cod galben de ceaţă, pe mai multe drumuri naţionale şi pe autostrăzile A1, A2 şi A3 vizibilitatea fiind între 200 şi 50 de metri.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizare nowcasting cod galben de ceaţă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Prahova, Dâmboviţa şi Argeş, valabilă până la ora 24.00.

Judeţele Dolj şi Olt sunt sub avertizare cod galben de ceaţă până la ora 23.00.

Ceaţa reduce vizibilitatea şi pe drumurile naţionale şi europene din judeţele Vrancea, Galaţi, Neamţ şi Bacau, avertizarea cod galben petnru aceste zone fiind emisă până vineri, la ora 02.00.

De asemenea, în sudul judeţului Sibiu, pe Valea Oltului şi în zona Munţilor Făgăraş sunt intensificări ale vântului care depăşesc la rafală 60-70 de kilometri pe oră, iar la munte peste 80 de kilometri pe oră. Avertizarea nowcasting cod galben a fost emisă pentru aceste zone până la ora 23.00. 

×
Subiecte în articol: trafic ceata