x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic restricţionat în Capitală: Încep repetițiile pentru Parada Militară Națională de 1 Decembrie

Trafic restricţionat în Capitală: Încep repetițiile pentru Parada Militară Națională de 1 Decembrie

19 Noi 2019   •   15:35
Trafic restricţionat în Capitală: Încep repetițiile pentru Parada Militară Națională de 1 Decembrie

Traficul rutier va fi restricţionat în zona Piața Presei - Arcul de Triumf, în zilele de 23 și 30 noiembrie unde se desfășoară repetițiile generale pentru Parada Militară Națională din 1 Decembrie.

Potrivit unui comunicat remis Antena 3, repetiţiile pentru Parada Militară Națională din București se vor desfășura după următorul program:

- miercuri, 27 noiembrie, și vineri, 29 noiembrie, de la ora 09.45, la Terenul de instrucție Ghencea (acces din Șoseaua Antiaeriană nr. 4-6, între orele 9.00-09.45). Jurnaliștii care doresc să asiste la repetiții sunt rugați să transmită până luni, 25 noiembrie, ora 16.00, datele pentru acces (numele și prenumele, organizația de media de care aparțin, seria și numărul C.I., număr înmatriculare auto/DSNG) la adresa de e-mail relatii.publice@forter.ro;

- sâmbătă, 23 noiembrie și 30 noiembrie, de la ora 10.45, în Piaţa Arcul de Triumf.

Pentru buna desfăşurare a Paradei militare organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României, Brigada Rutieră București va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic și informarea conducătorilor auto asupra restricțiilor rutiere pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf, pentru zilele de 23, 30 noiembrie și 1 decembrie.

Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naționale a României va avea loc duminică, 1 decembrie, în Piața Arcul de Triumf din București.

×
Subiecte în articol: parada 1 decembrie restrictii trafic