x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic restricţionat pe DN1 din cauza ninsorii abundente. Maşinile fără cauciucuri de iarnă, întoarse din drum

Trafic restricţionat pe DN1 din cauza ninsorii abundente. Maşinile fără cauciucuri de iarnă, întoarse din drum

01 Oct 2013   •   14:21
Trafic restricţionat pe DN1 din cauza ninsorii abundente. Maşinile fără cauciucuri de iarnă, întoarse din drum

Poliţia Rutieră Braşov a restricţionat accesul pe DN1 dinspre localitatea braşoveană Dârste către Bucureşti, marţi, de la ora 12.00, pentru toate autovehiculele care nu sunt echipate cu anvelope de iarnă, acestea fiind obligate să se întoarcă din drum, în condiţiile în care ninge abundent.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, mai multe echipaje de Poliţie Rutieră se află pe DN1 pentru a restricţiona accesul către judeţul Prahova pentru autovehiculele neechipate de iarnă.

"Tot ce înseamnă trafic către Bucureşti va fi restricţionat, astfel că niciun autovehicul care nu este echipat corespunzător cu anvelope de iarnă nu va putea trece spre Bucureşti pentru că altfel riscă să rămână înzăpezite şi să blocheze şi accesul maşinilor de dezăpezire care urmează să intervină", a declarat Tămârjan pentru Mediafax.

În judeţul Braşov ninge abundent, depunându-se un strat de câţiva centimetri de zăpadă pe carosabil, atât pe DN1, cât şi pe DN73 spre Argeş şi DN11spre Covasna.

TRAFIC RESTRICŢIONAT PE DN 72A

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Argeş, începând cu ora 12:15, pe DN73 Câmpulung - limita cu judeţul Braşov şi pe DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte a fost restricţionat accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone care nu sunt echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă, în vederea facilitării intervenţiei utilajelor de deszăpezire.



×