x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficul a fost reluat pe A2, după accidentul în care a fost implicat un autocar

Traficul a fost reluat pe A2, după accidentul în care a fost implicat un autocar

09 Aug 2015   •   10:12
 Traficul a fost reluat pe A2, după accidentul în care a fost implicat un autocar

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, duminică dimineaţa, începând cu ora 9,30, traficul rutier pe A2 Bucureşti - Constanţa a fost reluat în condiţii normale.

Din cauza unui accident de circulaţie care s-a produs pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 53+700 de metri, circulaţia autovehiculelor a fost deviată de la kilometrul 64 al autostrăzii (nodul rutier Lehliu) pe DN3, spre Bucureşti.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe A2 a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autocar. Persoanele rănite în accident au fost transferate la spitale din Bucureşti.

Citește și ACCIDENT GRAV pe A2. Un autocar cu 53 de persoane, dintre care 18 copii, s-a răsturnat! Sunt morți și răniți grav

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, duminică dimineaţă, la Realitatea tv, că este vorba despre spitalele Bagdasar-Arseni, Pantelimon, Grigore Alexandrescu, Floreasca şi Universitar.

În accidentul petrecut în judeţul Călăraşi au murit două persoane, una dintre acestea fiind o fată de 17 ani, după cum a precizat dr. Raed Arafat.

Potrivit acestuia, în prezent, toate victimele accidentului se află sub investigaţii medicale, două persoane fiind în stare critică.

Sursa: Agerpres

×