x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE AVIATICĂ lângă Cluj. Specialişti din Institutul Naţional de Criminalistică, trimişi la locul accidentului

TRAGEDIE AVIATICĂ lângă Cluj. Specialişti din Institutul Naţional de Criminalistică, trimişi la locul accidentului

21 Ian 2014   •   00:20
TRAGEDIE AVIATICĂ lângă Cluj. Specialişti din Institutul Naţional de Criminalistică, trimişi la locul accidentului
Sursa foto: TRAGEDIE AVIATICĂ lângă Cluj. Specialişti din Institutul Naţional de Criminalistică, trimişi la locul accidentului

"Din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestor-şef de poliţie Petre Tobă, o echipă de specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică se deplasează la locul accidentului aviatic produs în cursul acestei zile, la limita judeţelor Cluj şi Alba, în vederea acordării de sprijin în cercetarea locului faptei. Echipa este formată din experţi în accidente aviatice, fiind condusă de directorul INC - IGPR", se arată într-un comunicat remis de Poliţia Română.

Ofiţerii specialişti vor efectua cercetarea la faţa locului, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

O aeronavă care a plecat, luni după-amiază, de la Bucureşti spre Oradea, şi care îl avea la bord un echipaj medical, printre care şi pe purtătorul de cuvânt la Spitalul Elias, dr. Valentin Calu, a aterizat forţat în judeţul Cluj, potrivit unor surse din MAI. Avionul era pilotat de Adrian Iovan.

×