x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie in Hunedoara. Un copil de 12 ani s-a spânzurat încercand sa-i faca surorii sale un leagan

Tragedie in Hunedoara. Un copil de 12 ani s-a spânzurat încercand sa-i faca surorii sale un leagan

01 Iun 2013   •   16:58
Tragedie in Hunedoara. Un copil de 12 ani s-a spânzurat încercand sa-i faca surorii sale un leagan

Un băiat în vârstă de 12 ani din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost găsit spânzurat, vineri seară, de grinda unei anexe gospodăreşti, tatăl acestuia spunând că incidentul a avut loc în timp ce băiatul încerca să lege o funie pentru a-i face un leagăn surorii sale, scrie Mediafax.

"Am fost sesizaţi de către Ambulanţa Lupeni că un minor în vârstă de 12 ani se află spânzurat într-o anexă a imobilului. S-a format o echipă operativă de cercetare la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit că minorul s-a spânzurat cu o funie de grindă", a declarat comandantul Poliţiei Lupeni, Dănuţ Mocanu.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, în acest caz nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale.

Tatăl băiatului, Gheorghe Burlacu, a declarat că incidentul a avut loc în timp ce băiatul încerca să lege o funnie pentru a-i face un leagăn surorii sale. "S-a urcat pe un scăunel, ca să înoade sfoara. A tras-o în două. A băgat capul şi pe urmă a vrut să bage mâinile ca să îi vină sfoara subţiori, să îi arate la fată că a făcut hintă. În timpul ăsta, când a băgat mâinile, a fugit scăunelul şi a căzut jos. Era uşa închisă că afară ploua. Erau vecini aici în stradă. Noi eram în casă ocupaţi cu treburile. O vecină a auzit fata plângând şi ţipând şi a crezut că s-a lovit că i-au văzut că sunt în coteţ. El a închis uşa ca să nu iasă fata în ploaie", a spus tatăl băiatului.

Băiatul era elev într-o clasă cu nevoi speciale din municipiul Petroşani.

×