x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE in lumea sportului. A fost rapus de cancer la doar 31 de ani

TRAGEDIE in lumea sportului. A fost rapus de cancer la doar 31 de ani

13 Mar 2016   •   08:29
TRAGEDIE in lumea sportului. A fost rapus de cancer la doar 31 de ani
Sursa foto: nelsonpeng/Getty Images/iStockphoto

Jucătorul francez de rugby, Damien Fevre, a încetat din viaţă, vineri după-amiază, în urma unui cancer galopant, a anunţat clubul său, Section Paloise Béarn Pyrénées, pe site-ul oficial, citat de Romania TV.

„Dispariţia sa nedreaptă ne-a bulversat pe toţi şi produce fiecăruia dintre noi o durere imensă. Clubul adresează sincere condoleanţe soţiei sale, Olivia, şi fiice sale, Charlyse", se scrie într-un comunicat de presă postat de echipa de prima ligă din Pau.

În vârstă de 31 de ani, Fevre juca pentru Section Paloise din 2012, însă în ultimele două sezoane a fost folosit rareori de managerul Simon Mannix. Ultima sa partidă ca titular în Top 14, prima ligă din Franţa, s-a disputat pe 15 septembrie 2015, la Grenoble.

Între 2004 şi 2006, Fevre a fost coleg la clubul Agen cu fostul internaţional român Sorin Socol. Acesta şi-a schimbat, vineri, poza de profil de pe contul său de Facebook şi a înlocuit-o cu sigla îndoliată a clubului Section Paloise. „O veste groaznică. Încă un super băiat care pleacă prea devreme. Condoleanţele mele soţiei sale şi familiei", a scris Sorin Socol pe reţeaua de socializare, lângă o poză care conţine mesaje: „Mă gândesc la tine, Damien".

 

 

Terrible nouvelle encore un super mec qui part trop tôt, mes condoléances à sa femme et toute sa famille.

Posted by Sorin Socol on 11 Martie 2016

 

×
Subiecte în articol: cancer Damien Fevre