x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Roman: O femeie s-a aruncat de la etajul al doilea al Spitalului Municipal şi a murit

Tragedie în Roman: O femeie s-a aruncat de la etajul al doilea al Spitalului Municipal şi a murit

09 Apr 2019   •   11:42
Tragedie în Roman: O femeie s-a aruncat de la etajul al doilea al Spitalului Municipal şi a murit

O femeie în vârstă de 54 ani, din Iaşi, a murit, marţi, după ce s-a aruncat de la etajul al doilea al secţiei Spitalului municipal Roman unde era internată. 
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul şef adjunct Robert Costan, a declarat, pentru AGERPRES, că sesizarea a fost făcută de cadrele medicale ale spitalului. 
"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de către cadrele medicale cu privire la faptul că o femeie s-a aruncat în gol de la etajul al doilea al secţiei unde era internată. Din păcate, în urma impactului cu solul a intervenit decesul. Colegii criminalişti şi de investigaţii criminale care au efectuat cercetarea la faţa locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 54 de ani, din Iaşi. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă) pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările care au condus la decesul persoanei respective", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. 
Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: roman