x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE în Vaslui: O mamă şi cei doi copii ai ei au murit, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

TRAGEDIE în Vaslui: O mamă şi cei doi copii ai ei au murit, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

18 Noi 2013   •   10:19
TRAGEDIE în Vaslui: O mamă şi cei doi copii ai ei au murit, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

UPDATE 11:10 -  A decedat și fetița de 10 de luni, al doilea copil aflat în casa din satul Docani, în comuna vasluiană Vinderei, unde s-a înregistrat luni dimineață cazul de intoxicație cu monoxid de carbon, echipajul de pe Salvare care i-a aplicat manevre de resuscitare nereușind salvarea ei, a declarat, pentru Agerpres, Aurora Popa, managerul Serviciului Județean de Ambulanță.

"Și al doilea copil, o fetiță în vârstă de 10 luni a decedat după ce echipajul de pe Salvare i-a aplicat manevre de resuscitare timp de aproximativ 40 de minute", a precizat managerul Ambulanței din Județul Vaslui.
-------------------------------------

Un băieţel de doi ani şi mama acestuia, de 28 de ani, au fost găsiţi morţi, în această dimineaţă, în locuinţa lor din comuna vasluiană Vinderei, în timp ce sora copilului, de zece luni, este în stare critică, încercându-se resucitarea acesteia. 

Potrivit poliţiştilor, cei doi copii şi mama acestora au fost găsiţi în locuinţă de către soacra femeii, care a sunat la 112.

Cadrele medicale care au ajuns la faţa locului au constatat că atât băieţelul de doi ani, cât şi mama acestuia erau decedaţi. Sora mai mică a copilului, în vârstă de zece luni, era în stop cardio-respirator, la ora transmiterii acestei ştiri încercându-se resuscitarea acesteia.

Prima ipoteză este că mama şi cei doi copii s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă din locuinţa lor din satul Docani, comuna Vinderei.

×