x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Vaslui. Un bărbat a murit după ce a fost înţepat de un roi de albine

Tragedie în Vaslui. Un bărbat a murit după ce a fost înţepat de un roi de albine

14 Mai 2019   •   15:36
Tragedie în Vaslui. Un bărbat a murit după ce a fost înţepat de un roi de albine

Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD Vaslui a fost solicitat să intervină, marţi, pentru salvarea unui bărbat de 69 de ani, aflat în stare de inconştienţă, după ce a fost înţepat de un roi de albine.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Stanciu, incidentul a avut loc pe un câmp din comuna Vultureşti. Bărbatul în vârstă de 69 de ani a decedat, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.
Cadrele medicale solicitate să intervină la faţa locului au constatat decesul, survenit cel mai probabil din cauza unui şoc anafilactic.
"Bărbatul se afla la muncă pe un câmp din comuna Vultureşti. A fost înţepat de un roi de albine, iar în momentul în care s-a solicitat intervenţia echipajului de Terapie Intensivă Mobilă, el era deja în stare de inconştienţă. Cadrele medicale care s-au deplasat la locul producerii evenimentului au efectuat manevre de resuscitare, dar, din păcate, viaţa bărbatului nu a putut fi salvată", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.
Cadavrul bărbatului urmează să fie preluat de reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală.
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: albine vaslui