x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE înfiorătoare în Italia. O româncă şi-a înjunghiat mortal fetiţa de 6 ani şi apoi s-a sinucis

TRAGEDIE înfiorătoare în Italia. O româncă şi-a înjunghiat mortal fetiţa de 6 ani şi apoi s-a sinucis

17 Sep 2017   •   11:46
TRAGEDIE înfiorătoare în Italia. O româncă şi-a înjunghiat mortal fetiţa de 6 ani şi apoi s-a sinucis

O tânără în vârstă de 31 de ani din România a reuşit să pună autorităţile din Italia în alertă. Femeia şi-a înjunghiat fiica, apoi s-a sinucis.

Alina Mihaela Olaru a mers în Italia împreună cu fetița ei, Tatiana, în urmă cu patru luni. Românca s-a instalat la Perosa Argentina, lângă Torino, în casa mamei sale, Elena, care e stabilită de 15 ani în Peninsulă și căsătorită cu un italian, conform observator.tv

Trupurile neînsufleţite au fost descoperite de mama tinerei, care nu se afla acasă în momentul tragediei. Corpul fetiţei a fost găsit în living, având o rană în piept, iar cel al mamei se afla în bucătărie.

De asemenea, lângă trupul tinerei femei a fost găsit şi cuţitul cu care şi-a înjunghiat fiica şi cu care şi-a luat viata.

Polițiștii spun că, foarte probabil, Alina Mihaela Olaru și-a ucis copilul, iar apoi și-a luat viața. Arma crimei ar fi fost un cuțit, pe care anchetatorii l-au găsit în mâna tinerei.

În locuinţă nu a fost găsit niciun bilet care să explice gestul tinerei. Ancheta în acest caz este în curs.

Alina Mihaela Olaru nu era cunoscută ca o persoană violentă, dar s-a confruntat, se pare, cu numeroase probleme, în ultima perioadă. Tânăra de 31 de ani suferea de depresie și se trata la un centru de sănătate mentală din Torino.

Tatăl copilei este un italian care s-ar afla în acest moment în România. Acesta nu recunoscuse fetiţa şi nu păstrase legătura cu mama.

Crima Torino

×
Subiecte în articol: crima torino