x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie la Balul Bobocilor. A murit pe scenă în faţa a zeci de adolescenţi. Avea doar 33 de ani

Tragedie la Balul Bobocilor. A murit pe scenă în faţa a zeci de adolescenţi. Avea doar 33 de ani

11 Noi 2018   •   07:43
Tragedie la Balul Bobocilor. A murit pe scenă în faţa a zeci de adolescenţi. Avea doar 33 de ani

O tânără de 33 de ani, care făcea parte dintr-un ansamblu de dansatori care participau la un bal al bobocilor la Casa de Cultură din orașul arădean Sebiș, și-a pierdut viața în mod tragic. Ei i s-a făcut rău şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut pe scenă.

O dansatoare de 33 de ani din București a murit vineri seara în județul Arad. Tânăra făcea parte echipa coregrafică a cântăreței Letiția Roman (cunoscută de la emisiunile Vocea României, X-Factor sau Next Star). Se pare că ea ar fi suferit un infarct. ”Cei prezenţi au dus-o la Spitalul Orăşenesc Sebiş, unde a fost resuscitată şi şi-a revenit, după care i s-a făcut făcut rău din nou şi a fost resuscitată iar. Şi de această dată tânăra şi-a revenit, dar i s-a făcut rău a treia oară şi, în pofida eforturilor medicilor de a o resuscita din nou, a decedat”, a declarat Radu Demetrescu, primarul oraşului, potrivit Romania TV.

Tânăra a intrat de trei ori consecutiv în stop cardio-respirator, ultimul fiindu-i fatal. Diana Jivan era din Bucureşti şi dansa împreună cu soţul său, Andrei, cunoscut drept Siko. Acesta este născut în Arad, fiind practicant pasionat de break-dance. La momentul producerii tragediei de la Sebiș, cei doi dansau împreună pe scena Casei de Cultură.

Un echipaj SMURD a sosit la fața locului și după ce a încercat să o resusciteze, tânăra a fost transportată la spitalul din Sebiș. „Ieri în jurul orei 22.30, echipajul SMURD al Detașamentului de Pompieri Sebiș a intervenit la Casa de Cultură din localitate. La fața locului au găsit o femeie de aproximativ 30 de ani în stop cardiorespirator. Femeia a fost resuscitată aproximativ 30 minute apoi transportată la spitalul din Sebis. La spital a intrat din nou în stop și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarata decedată”, a declarat maior George Pleșca de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

×
Subiecte în articol: diana jivan deces