x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE la Lipova. Un fost sportiv, împuşcat mortal la vânătoare. Un fost primar este autorul omorului accidental!

TRAGEDIE la Lipova. Un fost sportiv, împuşcat mortal la vânătoare. Un fost primar este autorul omorului accidental!

22 Aug 2015   •   12:23
TRAGEDIE la Lipova. Un fost sportiv, împuşcat mortal la vânătoare. Un fost primar este autorul omorului accidental!
Sursa foto: davejeffries/Getty Images/iStockphoto
TRAGEDIE la vanatoare. Un tânăr de 35 de ani, A. S., angajat al Primăriei Lipova, a fost ucis în urma unei partide de vânătoare. Aceasta era una autorizată şi s-a desfăşurat pe dealurile dintre Păuliş şi Miniş, scrie specialarad.ro.

Nu era un vânător. A participat la această ultimă partidă alături de prietenii lui, Lucra la Primăria Lipova și în urmă cu doar o săptămână s-a întors din concediul petrecut la Paralia Katerini, în Grecia.

Prietenii lui sunt șocați, iar pe contul său de facebook mesajele curg necontenit. El era cunoscut de aproape toată comunitatea lipovană, în anii adolescenței el practicând și fotbalul la echipa de juniori Șoimii Lipova.

Acesta ocupa funcția de şef al Biroului de Evidenţa Persoanelor Lipova. El se pare că a fost împușcat accidental de un un fost primar al localității Păuliș, O. S., acum în vârstă de aproximativ 70 de ani. Acesta a fost primul edil al Păulișului imediat după Revoluție. Din primele cercetări, se pare că vânătoarea era autorizată.


×
Subiecte în articol: vănătoare