x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE la ROVINARI. Şase copii şi tatăl lor au murit din cauza unei scurgeri de gaze!

TRAGEDIE la ROVINARI. Şase copii şi tatăl lor au murit din cauza unei scurgeri de gaze!

12 Ian 2015   •   08:59
TRAGEDIE la ROVINARI. Şase copii şi tatăl lor au murit din cauza unei scurgeri de gaze!
UPDATE 10:36 - Numărul copiilor morți la Rovinari a crescut la şase, scrie Gazeta de Sud. Pompierii au mai găsit un copil, sub pat, în timp ce făceau verificări în garsonieră. Potrivit lui Laurențiu Chivu, viceprimarul din Rovinari, ceilalți frați morți în urma intoxicației cu monoxid de carbon aveau 1 an,5 ani, 3 ani, 4 ani și 7 ani. Tatăl copiilor, Cosmin Nicu Bumbu, avea 29 de ani și își întreținea copiii din banii trimiși acasă de soția plecată la muncă în Italia.
.................................

Cinci fraţi, cel mai mare având 7 ani, şi tatăl lor au fost găsiţi morţi, în această dimineaţă, într-o garsonieră aflată la parterul unui bloc din Rovinari. Vecinii s-au sesizat când au simţit miros de gaze şi au intrat într-o garsonieră de la etajul 1, unde au găsit doi copii leşinaţi, pe care i-au dus la spital. Ulterior, văzând că mirosul persistă, au spart garsoniera de la parter, gasindu-i pe cei cinci copii şi părintele lor decedaţi.

Potrivit primarului din Rovinari, "cel de-al şaselea copil al familiei, o fetiţă, nu a dormit acasă noaptea trecută şi, se pare, este în viaţă".


×