x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE pentru Camelia Potec. O persoană IMPORTANTĂ pentru ea a MURIT în incendiul din clubul Colectiv!

TRAGEDIE pentru Camelia Potec. O persoană IMPORTANTĂ pentru ea a MURIT în incendiul din clubul Colectiv!

03 Noi 2015   •   22:03
TRAGEDIE pentru Camelia Potec. O persoană IMPORTANTĂ pentru ea a MURIT în incendiul din clubul Colectiv!

Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, este distrusă de durere. Unul dintre oamenii din staff-ul ei, cel cu care a colaborat atunci când a obținut medalia de aur la Olimpiada de la Atena din 2004, a pierit în incendiul produs la clubul Colectiv, potrivit Spynews.

Costi Ignat era angajat al Institulului Naţional de Cercetare pentru Sport. Un om dedicat profesiei sale, chiar dacă unii colegi sau prieteni îl considerau un tip rebel datorită pasiunii sale pentru muzica heavy-metal. Despre acest hobby al lui nu vorbea foarte des. Avea cercul lui de prieteni, de ”metalişti” și cânta în formaţia „Monarchy Band”. Destinul a făcut ca el să se afle vinerea trecută în clubul groazei din Bucureşti, clubul care a ars ca o cutie de chibrituri în incendiul care a făcut deja 30 de decese și sute de alte victime. A murit acolo. Cameliei Potec, campioană olimpică la nataţie în 2004, în prezent preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie, nu-i vină să creadă că omul cu care s-a pregătit şi pe care-l cooptase în staff-ul ei nu mai este în viaţă. 

Citeste mai mult pe Spynews.ro

×
Subiecte în articol: camelia potec