x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traian Basescu a vizitat-o pe Elena Udrea! "Incerc sa o conving ca nu am abandonat-o"

Traian Basescu a vizitat-o pe Elena Udrea! "Incerc sa o conving ca nu am abandonat-o"

24 Feb 2015   •   22:27
Traian Basescu a vizitat-o pe Elena Udrea! "Incerc sa o conving ca nu am abandonat-o"

Invitat la B1 TV, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca a discutat la telefon si chiar a vizitat-o pe Elena Udrea, in perioada in care se afla in arest la domiciliu.

"In toata perioada asta de cand ii e foarte greu sa stiti ca sunt unul care vorbeste cu ea in fiecare zi, ma duc la ea in arest, am fost la ea acasa, in arestul la domiciliu, am nimerit cand erau avocatii, asta e... Incerc sa o conving ca nu am abandonat-o,
Vorbesc la telefon si am si vizitat-o la domiciliu, e adevarat ca am nimerit odata cu avocatii dar asta e...", a declarat Basescu.

Informatia i-a stupefiat pe cei doi jurnalisti din studiou, care au intrebat cum a fost posibil asa ceva fara ca presa sa afle. Basescu a raspuns razand ca masina sa este mare!

Basescu a spus ca Elena Udrea nu l-a consultat in privinta strategiei sale, dupa punerea sa sub acuzare, si ca nu se poate pronunta daca toata actiunea impotriva acesteia este o actiune a serviciilor, asa cum afirma Udrea. In legatura cu ultimul subiect, Basescu a spus  ca este convins ca Elena Udrea nu minte, dar ca se poate insela.







×