x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ATENTATE LA PARIS. Traian Băsescu: Repatrierea imediată a celor care au invadat Europa în acest an e o necesitate

ATENTATE LA PARIS. Traian Băsescu: Repatrierea imediată a celor care au invadat Europa în acest an e o necesitate

14 Noi 2015   •   02:31
ATENTATE LA PARIS. Traian Băsescu: Repatrierea imediată a celor care au invadat Europa în acest an e o necesitate

Fostul preşedinte Traian Băsescu a apreciat sâmbătă, în contextul atentatelor de la Paris, că reprezintă o necesitate "repatrierea imediată a celor care au invadat Europa în acest an" şi "consolidarea şi închiderea frontierelor UE pentru migranţii musulmani printre care se strecoară grupări teroriste".

"În Europa avem o singură soluţie: uniţi fără rezerve împotriva islamismului terorist. Repatrierea imediată a celor care au invadat Europa în acest an, consolidarea şi închiderea frontierelor UE pentru migranţii musulmani printre care se strecoară grupări teroriste sunt o necesitate imediată. Să scoatem în stradă forţe antiteroriste după ce zeci de cetăţeni europeni sunt ucişi cu cinism în inima UE nu este o dovadă că ne putem apăra cetăţenii împotriva flagelului terorist. Oameni buni, înţelegeţi că războiul terorist s-a mutat pe teritoriul Uniunii Europene", a scris Băsescu, pe contul său de Facebook.

Cel puţin 60 de oameni au fost ucişi într-o serie de atacuri din Paris, a informat mass-media franceza, potrivit Reuters.

Surse din serviciile de securitate occidentale suspectează că în spatele atacurilor s-ar afla un grup de militanţi islamişti, notează Reuters.

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a decretat sâmbătă stare de urgenţă pe întreg teritoriul Franţei şi închiderea frontierelor ţării pe fondul 'atentatelor teroriste fără precedent' din Paris, soldate cu zeci de morţi, informează AFP şi EFE. 

Sursa - Agerpres

×
Subiecte în articol: traian basescu paris franta atentate