x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traian Băsescu - ultima noapte la Scroviştea, prima zi în Gogol! Fostul preşedinte a preluat vila

Traian Băsescu - ultima noapte la Scroviştea, prima zi în Gogol! Fostul preşedinte a preluat vila

15 Iun 2015   •   09:05
Traian Băsescu - ultima noapte la Scroviştea, prima zi în Gogol! Fostul preşedinte a preluat vila
Sursa foto: Traian BĂSESCU / Foto: Intact Images

Telenovela "Casă pentru Băsescu" s-a terminat. În urmă cu puţin timp, Traian Băsescua venit la Vila din strada Gogol şi a preluat , astfel, locuinţa oferita de stat.  

La venirea la vila din strada Gogol, fostul şef al statului nu a făcut nicio declaraţie. Traian Băsescu a venit însoţit de soţia sa, Maria Băsescu. Ambii au fost ascortaţi de SPP.

Citeşte şi Traian Băsescu refuză vila din strada Gogol! Nu are intimitate şi garaj

Astăzi expira termenul până la care fostul preşedinte avea dreptul să stea în palatul de la Scroviştea, iar el refuzase, iniţial, vila din Gogol, în care s-au investit aproape 1,2 milioane de lei, adică circa 320.000 de euro, cu tot cu TVA. pentru reparaţii.

Fostul şef al statului a trimis deja o notificare către Secretariatul general al Guvernului prin care anunţă că pleacă de la Scroviştea, astăzi (15 iunie - n.r.) la ora 12.

Citeşte şi NOAPTEA MINȚII: Traian Băsescu scrie pe Facebook că s-a mutat în PALATUL Scroviştea, dar tot într-o cameră doarme

Fostul preşedinte al României mai trimisese o scrisoare şi către Regia Autonomă-Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) şi Secretariatului General al Guvernului prin care se plânge că proprietatea din strada Gogol nu are garaj şi birou de lucru sau cameră de primire a oaspeţilor, dar mai ales nu oferă un grad sporit de intimitate şi siguranţă, din cauza unul bloc cu patru etaje construit chiar lângă imobil. Băsescu ar fi vrut şi un apartament cu două camere, pe strada Mihai Eminescu in Capitală.


×
Subiecte în articol: scrovistea traian basescu gogol vila