x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trancă la testul poligraf

Trancă la testul poligraf

23 Dec 2008   •   00:00

Medicul Răzvan Trancă, acuzat că ar fi violat-o şi încercat să o omoare pe pacineta sa Andreea Mocanu, a fost supus astăzi testului cu "detectorul de minciuni”.



După trei ore de verificări, medicul a transmis că totul a decurs bine, dând de înţeles că ar fi trecut testarea la poligraf. Informaţia lansată de Trancă nu a fost însă nici confirmată nici infirmată ieri de Poliţia Capitalei. Andreea Mocanu nu s-a prezentat ieri în faţa specialiştilor.”Până la acest moment nu avem un rezultat final, deoarece specialistul nostru în testarea poligraf nu a interpretat datele pân la această oră. Este nevoie de timp pentru aşa ceva şi vom dat publicităţii un verdict în momentul în care vom şti ceva sigur”, ne-a declarat aseară Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.    

Verificarea celor două părti la detectorul de miniciuni a fost dispusă de instanţa Tribunalului Bucureşti care va trebui să dea un verdict în acest caz. Până acum, atât Mocanu cât şi Trancă şi-au susţinut constant versiunile. Pe de o parte tânăra declară că a fost violată şi apoi împinsă de la fereastră de acuzat. Pe de altă parte, medicul afirmă că a întreţinut relaţii sexuale  liber consimţite cu Andrea Mocanu şi că apoi aceasta s-a urcat pe marginea geamului de unde a alunecat sau s-a aruncat în gol.

×
Subiecte în articol: observator