x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei indivizi au bătut jurnaliştii unei televiziuni din Medgidia.

Trei indivizi au bătut jurnaliştii unei televiziuni din Medgidia.

de Cristian Ionescu    |    02 Iun 2011   •   14:36

In seara zilei de 1 iunie 2011, directorul general al Televiziunii Alpha Media din Medgidia, judetul Constanta, directorul tehnic, prezentatorul stirilor si un cameraman au fost agresati in sediul televiziunii, taman cand acestia se pregateau sa intre in direct.

Potrivit directorului general, Mioara Girba-Tutu, trei indivizi au navalit in incinta institutiei, au adresat injurii angajatilor, i-au bruscat si lovit pe acestia si au smuls usa principala. In ciuda nenumaratelor apeluri la calm si liniste ale angajatilor, cei trei nu au tinut cont de faptul ca se aflau intr-o institutie de presa si au continuat sa adreseze invective si sa se comporte violent.

Potrivit reprezentantilor televiziunii, incidentul reprezinta un grav precedent pentru toti oamenii de presa si, in acelasi timp, pentru cetatenii municipiului Medgidia.

Jurnalistii, batuti si in afara si inauntrul televiziunii

Potrivit comunicatului emis de Politia Judetului Constanta, la data de 1 iunie a.c., in jurul orei 20.30, politistii din Medgidia au fost sesizati telefonic de catre directorul tehnic al televiziunii din localitate despre faptul ca mai multe persoane au patruns in sediul unitatii respective. O patrula de siguranta publica deplasata la fata locului a identificat in incinta televiziunii pe D. Paul, de 42 de ani si D. Alexandru Cristian, de 23 de ani. In urma investigatiilor efectuate s-a stabilit ca a avut loc o altercatie atat verbala cat si fizica cu angajatii televiziunii in apropierea sediului, care a continuat in incinta sediului, motivul fiind faptul ca D. Alexandru Cristian, a jignit un angajat al televiziunii, iar cele doua persoane care au patruns in sediu au demontat o usa de acces si au lovit partea vatamata.

Cercetarile sunt continuate de politisti sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si distrugere.

×
Subiecte în articol: constanta medgidia jurnalisti batuti