x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei răniţi în urma unei explozii ce a avut loc într-o garsonieră din muncipiul Oneşti

Trei răniţi în urma unei explozii ce a avut loc într-o garsonieră din muncipiul Oneşti

de Agerpres    |    01 Apr 2014   •   20:50
Trei răniţi în urma unei explozii ce a avut loc într-o garsonieră din muncipiul Oneşti

Trei persoane au fost spitalizate, în urma unei explozii produse într-o garsonieră din municipiul Oneşti , a declarat locotenentul Andrei Grecu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Potrivit acestuia "victimele, având vârste de 46, 56 , respectiv 57 de ani au suferit, datorită producerii deflagraţiei la etajul I al unui bloc de locuinţe, arsuri de gradele I şi II pe diverse părţi din suprafaţă a corpului, fiind transportate de echipaje SMURD la Spitalul Municipal din localitate".

"Explozia ce nu a fost, însă, urmată de incendiu major, a mai distrus obiecte din încăpere, precum şi geamul unei maşini parcate în preajma blocului", a mai precizat acesta.

Primele cercetări efectuate de o comisie alcătuită din reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, Inspectoratului Judeţean în Construcţii Bacău, primăriei Oneşti şi specialişti de la E-ON România atestă faptul că explozia s-a produs după o acumulare de gaze în cuptorul aragazului, ce era alimentat de la o butelie cu GPL.

În judeţul Bacău au avut loc în ultimii patru ani două explozii soldate cu răniţi şi importante distrugeri materiale în comuna Zemeş şi în municipiul Bacău, în ambele cazuri datorită unor acumulări de gaze. 

×