x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trenurile întârzie între 10 şi 70 de minute

Trenurile întârzie între 10 şi 70 de minute

17 Dec 2009   •   00:00

Circulaţia feroviară pe raza Regionalei Constanţa se desfăşoară pe un singur fir, astfel că cinci trenuri ajung la destinaţie cu întârzieri de maximum 200 de minute, acestea fiind cele mai mari înregistrate joi dimineaţă, majoritatea întârzierilor variind între 10 şi 70 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia feroviară este îngreunată la nivelul celor opt regionale de cale ferată, din cauza temperaturilor scăzute din ultimele 48 de ore, completate de căderi neîncetate de zăpadă şi problemele tehnice la unele locomotive, ceea ce a necesitat intervenţia angajaţilor acestor regionale pentru deszăpezire.

În noaptea de miercuri spre joi, întârzieri mai mari au fost înregistrate din cauza ninsorii viscolite pe raza Regionalei CF Constanţa, unde se circulă doar pe un singur fir, celălalt fir fiind înhis pentru lucrări de reabilitare, cinci trenuri ajungând la destinaţie cu întârzieri de maximum 200 de minute.

Joi dimineaţă, intervalele de întârziere s-au micşorat faţă de cele înregistrate în ultimele două zile, majoritatea garniturilor de călători ajungând la staţia de destinaţie cu întârzieri de 10-70 de minute.

Au întârzieri mai mari două trenuri aflate în circulaţie, fiind vorba de Acceratul 1644 care vine de la Satu Mare la Bucureşti cu o întârziere de 130 de minute şi Acceleratul 1632 Oradea - Bucureşti cu 80 de minute.

CFR a informat, în urmă cu o zi, că joi nu vor circula cinci trenuri, respectiv trenul Personal 7572, pe relaţia Galaţi - Mărăşeşti, trenul Personal 8213, pe relaţia Constanţa - Galaţi, trenul Personal 8202, pe relaţia Constanţa - Buzău, trenul Personal 7052, pe relaţia Făurei - Urziceni, trenul Personal 7051, pe relaţia Urziceni - Făurei.

×
Subiecte în articol: trafic