x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trupa de acrobate Almas, premiată la Monte Carlo

Trupa de acrobate Almas, premiată la Monte Carlo

de Diana Rotaru    |    25 Ian 2011   •   15:48

În această seară, la Monte Carlo, trupei de fete Almas a Circului Globus din Bucureşti i se va înmâna oficial Clovnul de Bronz. Timp de patru zile, trupa de acrobate din România a prezentat două numere la Festivalul de Artă a Circului de la Monte Carlo.  Neoficial, câştigătorii celor trei clovni (de aur, de argint şi de bronz) au fost anunţaţi pe 23 ianuarie, în cadrul unei recepţii organizate la hotel Fairmont din Monte Carlo de către preşedinta juriului, Prinţesa Stephanie de Monaco.

"Suntem foarte mândri de succesul nostru! Atunci când ne vom întoarce în ţară vom adăuga cele două numere câştigătoare în cadrul spectacolului Galele Circului”, a declarat de la Monte Carlo, pentru Jurnalul Naţional, directoarea Circului Globus, Brânduşa Novac.

Trupa Almas este singura echipă românească care a fost inclusă anul acesta în competiţia celei de-a 35-a ediţii a Festivalului de la Monte Carlo. "Succesul obţinut de cele 23 de acrobate ale trupei Almas este cu atât mai meritat, cu cât nivelul tehnic al celorlalte trupe de circ din Italia, China, Canada, SUA, Rusia, Germania, Franţa, Republica Cehă, Brazilia, Kazakhstan a fost extrem de ridicat”, susţine Brânduşa Novac.

Pe lângă Clovnul de Bronz, Almas a mai primit două premii speciale din partea Asociaţiei Europene a Circului şi din partea Televiziunii Naţionale din Monte Carlo.

×