x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trupul neînsufleţit al Maricicăi Hăhăianu va fi adus mâine în ţară

Trupul neînsufleţit al Maricicăi Hăhăianu va fi adus mâine în ţară

22 Oct 2010   •   00:00

Trupul neînsufleţit al Maricicăi Hăhăianu, care a murit în urma rănilor suferite după ce a fost agresată de un cetăţean italian la metroul din Roma, va fi repatriat sâmbătă, femeia urmând să fie înmormântată în localitatea buzoiană Oreavu, unde a copilărit.



Potrivit viceprimarului oraşului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan, sicriul cu trupul româncei va ajunge sâmbătă, la Râmnicu Sărat, şi va fi depus la Capela "Sfânta Paraschiva" din oraş.

Maricica Hăhăianu va fi înmormântată în localitatea Oreavu, judeţul Buzău, unde a copilărit şi a fost crescută de bunici.

Rudele Maricicăi Hăhăianu cer ca ucigaşul femeii să primească pedeapsa maximă. Tatăl acesteia a declarat că nu îşi doreşte altceva decât ca ucigaşul să plătească pentru crima comisă.

"Plecase în Italia după bani, aşa cum pleacă toată lumea din România. Căuta o viaţă mai bună. Vine moartă acasă. Pe acest individ care mi-a omorât fata nu-l lăsăm, pentru că am auzit la televiziune că are bani mulţi şi vrea să-l scoată din puşcărie. Suntem foarte necăjiţi", a spus bărbatul.

×
Subiecte în articol: observator