x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tudor Ciuhodaru, chemat la Cotroceni

Tudor Ciuhodaru, chemat la Cotroceni

de Magda Marincovici    |    10 Ian 2012   •   10:21
Tudor Ciuhodaru, chemat la Cotroceni

Tudor Ciuhodaru a declarat azi de dimineata ca s-a intalnit la Cotroceni cu presedintele Traian Basescu. "Am fost solicitat, avand in vedere experienta mea de peste 20 de ani in medicina de urgenta".

Ciuhodaru a mai precizat ca i s-a cerut CV-ul profesional. De asemenea, el a mai declarat ca nu vrea sa ocupe functia lui Raed Arafat, mai ales ca ar fi incompatibila, data fiind calitatea lui de deputat.

Pe de alta parte, Ciuhodaru a spus ca noua lege a sanatatii este perfectibila, ca nimeni nu detine adevarul absolut in privinta medicinei de urgenta.

"Suntem in democratie, exista un sistem concurential. Eu cred in sisteme care functioneaza in interesul pacientilor. Orice sistem este perfectibil ", a adaugat Ciuhodaru.

Intrebat ce crede despre demisia lui Raed Arafat, Ciuhodaru a spus ca nu comenteaza "deciziile domnului Arafat". "Doresc sa ramana alaturi de mine sa facem acest sistem sa functioneze", a mai spus Ciuhodru.

Toate aceste declaratii au fost facute in fata ministerului Sanatatii, dupa ce Tudor Ciuhodaru a avut o intalnire si cu ministrul Sanatatii.

×