x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ţuică şi sarmale de la Primărie pentru piteşteni

Ţuică şi sarmale de la Primărie pentru piteşteni

26 Dec 2010   •   20:09

Peste 5.000 de sarmale şi o sută de litri de ţuică le-au fost oferite ieri piteştenilor de către reprezentanţii Primăriei, manifestarea organizată în cea de-a doua zi de Crăciun ajungând la a 15-a ediţie.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Piteşti, în faţa instituţiei au fost amplasate patru corturi cu sarmale şi ţuică pentru persoanele care au ieşit la plimbare prin centrul oraşului. La manifestare a participat şi primarul municipiului Tudor Pendiuc.

"Avem 5.500 de sarmale, dăm câte o porţie de patru sarmale cu mămăligă şi ardei, dar putem să oferim pofticioşilor şi a doua porţie şi a treia, dacă este cazul. Avem o sută de litri de ţuică, dăm şi un păhărel de ţuică fiartă. Este al 15-lea an de când are loc această acţiune, realizată din suflet pentru oameni şi vrem ca tradiţia să dăinuie", a declarat Tudor Pendiuc, citat de Mediafax.

Reprezentanţii Primăriei Piteşti spun că acţiunea este destinată tuturor celor care vor să petreacă a doua zi de Crăciun în aer liber sau oamenilor cu posibilităţi materiale reduse. "Bună ţuica, sarmalele au fost nemaipomenite, mămăliguţa a fost foarte bună, toate au fost excelente. Nu este prima oară când vin aici şi întotdeauna a fost foarte bine", a spus unul dintre cei care au mâncat sarmale şi au băut ţuică.

×