x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tupeu fara margini - Ministrul Silaghi trimite ziaristii la psihiatru

Tupeu fara margini - Ministrul Silaghi trimite ziaristii la psihiatru

de Gabriela Antoniu    |    04 Aug 2008   •   00:00
Tupeu fara margini - Ministrul Silaghi trimite ziaristii la psihiatru

Prezent la o conferinta de presa la care se presupune ca a venit pregatit sa raspunda la toate intrebarile, ministrul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, Ovidiu Silaghi, a incercat sa-si acopere incompetenta cu un tupeu fara margini pentru un demnitar platit din bani publici. In loc sa raspunda punctual la intrebari sau sa spuna pur si simplu ca nu stie, el i-a jignit pe ziaristi, trimitindu-i la psihiatru, sa numere turistii straini de pe litoral sau i-a luat peste picior.



Prezent la o conferinţă de presă la care se presupune că a venit pregătit să răspundă la toate întrebările, ministrul pentru IMM, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, Ovidiu Silaghi, a încercat să-şi acopere incompetenţa cu un tupeu fără margini pentru un demnitar plătit din bani publici. În loc să răspundă punctual la întrebări sau să spună pur şi simplu că nu ştie, el i-a jignit pe ziarişti, trimiţîndu-i la psihiatru, să numere turiştii străini de pe litoral sau i-a luat peste picior.


"IRONII". Prima întrebare care l-a iritat pe "dom’ ministru" a fost cea privind numărul turiştilor occidentali prezenţi pe litoralul Mării Negre de cînd a preluat mandatul. "Nu avem de unde să ştim cîţi turişti străini intră în ţară. Dacă vreţi informaţii, vă zic că un grup mare de chinezi a vizitat ieri Muzeul Ţării Oaşului din Negreşti Oaş", a afirmat Silaghi, citat de Mediafax. Cum jurnaliştii au insistat, Silaghi a aruncat nişte procente fără legătură cu subiectul, pentru ca în final să-i trimită pe ziarişti să numere turiştii străini de pe litoral dacă sînt curioşi. Jurnaliştii nu s-au lăsat însă intimidaţi şi l-au mai întrebat pe "dom’ ministru" dacă i se pare normal ca Guvernul să adopte varianta PNL privind delimitarea colegiilor electorale din judeţul Satu-Mare, avînd în vedere că este principalul beneficiar al delimitării. "De unde ştiţi că aş fi avantajat? Pentru întrebări de acest gen notaţi un număr de telefon (...), al academicianului Virgil Enătescu", a spus Silaghi, care citea numărul de telefon de pe o hîrtie pe care o avea în faţă. Apoi, ministrul s-a ridicat brusc şi a părăsit sala. Virgil Enătescu este doctor în psihiatrie şi şeful Secţiei de Psihiatrie din Satu-Mare.

×
Subiecte în articol: observator