x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UCeai cald şi supă pentru oamenii străzii, în Capitală

UCeai cald şi supă pentru oamenii străzii, în Capitală

de Monica Andrei Capatos    |    23 Ian 2011   •   21:03

Capitala nu a facut excepţie de la regulă, s-a circulat ieri în condiţii de iarnă, firmele de salubrizare au scos utilajele în teren, priorităţile fiind marile intersecţii, trecerile de pietoni, refugiile şi staţiilor RATB.

Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat că a dat liber la folosirea sării pentru a împiedica formarea unui strat de gheaţă pe carosabil, precizând ca aceasta nu dăunează asfaltului. Pentru că temperaturile sunt în scădere, bucureştenii pot beneficia de ceai sau supă caldă  în cantinele aflate în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti.

Acestea sunt în următoarele locaţii: Sfântul Constantin nr. 8, Sector 1; Calea Griviţei nr. 216, Sector 1; Agricultori nr. 44, Sector 2; Bulevardul Dacia nr. 196, Sector 2; Calea Ferentari nr. 91, Sector 5. De asemenea, în Calea Şerban Voda 164-168  şi în Complexul de Servicii Socio Medicale al Capitalei, oamenii străzii vor primi îngrijiri şi mâncare caldă.
Pentru orice sesizare privind oamenii fără adăpost, bucureştenii sunt rugaţi să sune la nr. de telefon gratuit 0800.821.218. 

×