x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un pacient de la Clinica I de Psihiatrie din Craiova şi-a omorât colegul de salon

Un pacient de la Clinica I de Psihiatrie din Craiova şi-a omorât colegul de salon

22 Iul 2013   •   17:17
Un pacient de la Clinica I de Psihiatrie din Craiova şi-a omorât colegul de salon
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images

Un pacient de 38 de ani de la Clinica I de Psihiatrie a Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova şi-a omorât, în noapte de vineri spre sâmbătă, colegul de salon, în vârstă de 56 de ani, şi a fugit din spital, informează agerpres.ro.

Potrivit datelor furnizate de către anchetatori, ambii pacienţii fuseseră internaţi în spital săptămâna trecută - unul miercuri, iar celălalt joi, iar incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, când agresorul i-a secţionat colegului de cameră venele mari din zona gâtului ceea ce a condus la decesul acestuia.

În momentul în care cadrele medicale au intrat noaptea în salon pentru a vedea dacă este totul în regulă au constat că unul dintre pacienţi este decedat, iar altul este agitat.

Imediat agresorul a fugit din spital pe lângă cadrele medicale, a mers prin Parcul "Nicolae Romanescu" şi a ajuns la domiciliul fratelui său care l-a convins că trebuie să se întoarcă la spital. Poliţiştii l-au întâlnit pe agresor însoţit de fratele său care îl aducea înapoi la clinica de psihiatrie.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de omor la Penitenciarul Spital Jilav unde urmează să i se facă expertiza psihiatrică pentru a se constata dacă avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.  

×
Subiecte în articol: ucidere clinica de psihiatrie craiova