x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ucigaşul cu BMW de pe şoseaua Antiaeriană era beat

Ucigaşul cu BMW de pe şoseaua Antiaeriană era beat

de Mara Raducanu    |    Violeta Fotache    |    10 Feb 2011   •   19:39
Ucigaşul cu BMW de pe şoseaua Antiaeriană era beat
Sursa foto: /politiaromana.ro

Ionut Gheorghe, autorul accidentului a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Surse din cadrul Politiei  Rutiere au declarat pentru Jurnalul National ca acesta era beat in momentul producerii tragediei, avand o alcolemie de 1,8. 

Seria accidentelor negre cauzate de teribilişti care se dau în stambă la volanul maşinilor luxoase de ultima generaţie continuă. După ce Andreea Enache, cocoţată la volanul BMW Seria 3, a băgat în pamânt patru oameni care se chinuiau de ani de zile să supravieţuiască prin procedeul dializei , iată că un alt tânăr vitezoman  de 19 ani, Gheorghe Ionuţ, aflat la volanul BMW-ului, Seria 5,  a răpus ieri doi oameni din Armata Română. Locotenent-colonelul Gabriel Banu (45 de ani), comandantul Batalionului 300  Sprijin Logistic  din cadrul Armatei Române şi soţia lui de 42 de ani, angajat civil la o altă unitate militară, şi-au pierdut viaţa în accidentul de circulaţie produs pe Şoseaua Antiaeriană.

Am maşină, am valoare!

Tragedia a fost provocată de Gheorghe Ionuţ , din Bucureşti, care conducea BMW-ul  Seria 5 luat cu împrumut de la un prieten, pe Şos. Antiaeriană dinspre Calea 13 Septembrie către Şos. Alexandriei. “Nu se poate, uite ce mi-a făcut. Cum a ajuns maşina mea?” a strigat când şi-a văzut maşina distrusă de amicul căruia i-o împrumutase. Când a ajuns în apropierea imobilului cu numărul 12, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, intrând în coliziune cu un autoturism marca Peugeot condus de N. Marian, în vârstă de 37 de ani, care circula în aceeaşi direcţie de mers. După producerea accidentului, BMW-ul a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu Loganul  condus de  Gabriel Banu. Din impact acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autovehicul marca Citroen, pe care l-a împins într-un autoturism Ford (aceste două autovehicule din urmă erau parcate). Conducătorul auto N. Marian a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Lui Gheorghe  Ionuţ i s-au recoltat probe biologice la spital în vederea stabiliriii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii acestui accident rutier.

Soferul vinovat a fost si el ranit grav, fiind  transportat la spital.

×
Subiecte în articol: rutier accident masina alcool criminal BMW