x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ucigaşul cu Mercedes, beat turtă la 160 km/h prin oraş.

Ucigaşul cu Mercedes, beat turtă la 160 km/h prin oraş.

de Mara Raducanu    |    12 Iun 2011   •   12:47

Iuliu Alexandru Chis, soferul care a provocat accidentul de sambata, de la Oradea, in urma caruia o tanara a murit si alte doua au fost ranite, avea o alcoolemie de peste unu la mie. “Da, intr-adevar, i s-au prelevat probe de sange, iar acesta avea o imbilatie alcoolica de 1,10, respectiv 0.90 alcool in aerul expirat', au declarat pentru Jurnalul National surse din cadrul Politei Oradea.

Chis este un personaj binecunoscut pe plan local, mai ale printre interlopii oradeni

Accidentul a avut loc sambata, in jurul orei 20.00, la intersectia strazilor Mestesugarilor si Barcaului din cartierul oradean Iosia. Barbatul, care conducea un autoturism Mercedes cu 160 de kilometri la ora, pe strada Barcaului, a izbit o masina Tico in care se aflau trei tinere - doua surori gemene de 24 de ani si verisoara lor de 25 de ani - si care se deplasa pe strada Mestesugarilor, artera cu prioritate.

In urma impactului, autoturismul Tico a fost proiectat la aproximativ 60 de metri de locul accidentului, lovind un BMW parcat in zona. Una dintre cele trei tinere, o fata in varsta de 24 de ani a murit pe loc, iar celelalte doua au fost ranite grav, find transportate la Spitalul Clinic Judetean Oradea. Soferului Mercedesului a fost ranit usor, iar Politia a deschis un dosar penal in acest caz.

A lovit pe trecere patru tinere

Pe 19 mai 2011, teribilismul unui tanar de 21 de ani aflat la volanul masinii sale era sa coste viata a patru persoane. Potrivit informatiilor de la Politia Rutiera, acesta avea permis de conducere din 2009, categoria B si conducea un autoturism marca Opel. Fara sa acorde prioritate de trecere, a lovit din plin patru tinere, chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs aseara, in cartierul Doamna Ghica din Capitala, dinspre strada Heliade intre Vii catre soseaua Colentina. Fetele, cu varste intre 16 si 20 de ani, doua eleve si doua studente, au suferit fracturi si au fost transportate la spital. Soferul a ramas fara permis si va fi cercetat penal.

Duduia cu BMW Seria 3, Andreea Enache a omorat patru persoane


Reamintim din seria teribilistilor aflati la volan cazul “ambulanta mortii', cand Andreea Enache, o duduie de doar 20 de ani, aflata la volanului unui BMW, Seria 3. Cocotata la volanul masinii imprumutata de la iubit, domnisoara a scapat de sub control bolidul si a bagat in mormant patru persoane care se intorceau, cu o masina BGS, de la sedintele de dializa. Singurul adevar de cinci luni de zile de la accidentul cu pricina este ca patru persoane nevinovate si-au incheiat socotelile cu viata. In rest, procedurile sunt aceleasi. Mereu greoaie, mereu birocratice sI fara rezultat pentru victime.

Betivanul cu BMW Seria 5 de pe Antiaeriana a ucis doua persoane


In luna februarie 2011, o alta tragedie rutiera este provocata din cauza unui alt teribilist de 19 ani. Atunci, Gabriel Banu, Comandantul Batalionului 300 Sprijin Logistic, din cadrul Armatei Romane si sotia sa, au murit intr-un accident rutier provocat de beizadeaua aflata la volanul unui bolid BWM, Seria 5. Carambolul de pe Antiaeriana a lasat orfana o fata de 18 ani . Ionut Gheorghe, autorul accidentului a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Surse din cadrul Politiei Rutiere au declarat atunci pentru Jurnalul National ca acesta era beat in momentul producerii tragediei, avand o alcolemie de 1,8.

×
Subiecte în articol: accident oradea viteza mort de beat