x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea şi Dorin Cocoş au divorţat! Care este motivul

Elena Udrea şi Dorin Cocoş au divorţat! Care este motivul

10 Iun 2013   •   20:26
Elena Udrea şi Dorin Cocoş au divorţat! Care este motivul
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Elena Udrea şi Dorin Cocoş au anunţat că mariajul lor a luat sfârşit, divorţul având loc, în mod amiabil, în faţa notarului.
Decizia este surprinzătoare,  în condiţiile în care doar în urmă un an Elena Udrea afirma public faptul că ar dori să aibă un copil.

Anunţul public al separării celor doi s-a făcut într-un comunicat trimis în exclusivitate Evenimentului zilei.
Elena Udrea şi Dorin Cocoş precizează că decizia a fost luată după o "analiză îndelungată şi profundă a relaţiei şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia". De asemenea, cei doi spun că elementul care a condus la această separare a fost cel al carierelor diferite, în politică, respectiv afaceri, care a privat cuplul de "de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabi".
Deja pe "drumuri separate", cei doi precizează că relaţiile dintre ei vor rămâne cele mai bune, respectând "prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani",  comunicatul se încheie printr-un apel la înţelegere şi respectarea intimităţii.

Site-ul Evenimentului zilei, sau cei care îl administrează,  au comis o gafă destul de greu de scuzat, link-ul din prima pagină al articolului care anunţa, în exclusivitate, această ştire,  a condus minute bune către un alt articol, intitulat destul de macabru,  "Profetul complice la viol".


×