x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea nu a putut dona sânge pentru că avea nivelul hemoglobinei prea mic

Udrea nu a putut dona sânge pentru că avea nivelul hemoglobinei prea mic

de Mediafax    |    18 Feb 2012   •   09:42
Udrea nu a putut dona sânge pentru că avea nivelul hemoglobinei prea mic

Vicepresedintele PDL Elena Udrea nu a putut dona sange, in cadrul campaniei organizate astazi de OTPDL Bucuresti, deoarece avea un nivel a hemoglobinei sub limita admisa.

Elena Udrea avea, potrivit cadrelor medicale venite la Organizatia PDL Bucuresti, un nivel al hemoglobinei putin sub limita minima admisa la femei pentru a putea dona sange.

"Hemoglobina mea era de 12,4 si inteleg ca limita este de 12,5. Data viitoare o sa incerc din nou si sper ca a treia oara sa si pot dona sange", a spus Elena Udrea.

Ea a precizat ca nu are niciun motiv de ingrijorare privind starea sa de sanatate, lucru confirmat si de asistentii medicali care se ocupau de operatiunea de donare de sange.

"Nu e niciun motiv de ingrijorare. Va trebui sa inteleg exact cum se trateaza aceasta hemoglobina mica. Presupun ca nu sunt motive serioase, iar avand in vedere ca sunt intr-o perioada mai putin aglomerata a activitatii mele, probabil ca voi fi din ce in ce mai bine cu sanatatea", a explicat Elena Udrea.

Ea venise pregatita pentru a dona sange la sediul Organizatiei PDL Bucuresti, fiind imbracata "cat mai comod" si avand incaltaminte fara tocuri inalte.

"Stiam ca donez 450 de mililitri de sange, doream sa fiu cat mai comod imbracata, sa pot sa ma tin pe picioare", a precizat Udrea, raspunzand intrebarilor ziaristilor.

Elena Udrea era imbracata intr-o rochie rosie din jerse si era incaltata cu cizme negre fara tocuri inalte.

Potrivit Elenei Udrea, la filiala PDL au venit sa doneze sange peste 400 de persoane.

"Nu toti au reusit sa doneze sange, pentru ca e nevoie de un anumit timp, vor veni saptamana viitoare", a adaugat Udrea.

In afara de Elena Udrea, care conduce organizatia PDL Bucuresti, dintre parlamentarii democrat-liberali doar Vasile Gherasim s-a mai aflat printre cei care au venit sa doneze sange.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, apare si intr-un clip de sustinere a campaniei "Doneaza sange, salveaza vieti", initiata de organizatia de tineret a filialei inca de anul trecut.

×