x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea, pe Cluj Arena: Mă bucur că nu o să plec de aici cu o brazdă de gazon în tocuri

Udrea, pe Cluj Arena: Mă bucur că nu o să plec de aici cu o brazdă de gazon în tocuri

01 Oct 2011   •   11:49
Udrea, pe Cluj Arena: Mă bucur că nu o să plec de aici cu o brazdă de gazon în tocuri

Premierul Emil Boc considera ca inaugurarea stadionului Cluj Arena este un moment de istorie pentru sportul romanesc si pentru Cluj-Napoca si un exemplu de parteneriat intre Guvern si autoritatile locale. La randul sau, prezenta la inaugurarea Cluj Arena, Elena Udrea a spus ca noua arena va atrage turisti si s-a declarat convinsa ca nu va pleca "cu o brazda de gazon pe tocuri".

"Inaugurarea Cluj Arena este un moment de istorie pentru sportul romanesc, pentru Cluj-Napoca. Alaturi de Bucuresti, avem si la Cluj o arena de talie internationala. Este o mare bucurie sa vad ca obiective majore ale Clujului se realizeaza unul dupa altul. Sunt cuprins de emotie si sunt mandru, ca orice clujean, de aceasta realizare care este un exemplu de parteneriat intre Guvern si autoritatile locale. Numai asa se poate reusi", a spus Boc.

Premierul a adaugat ca a constatat ca gazonul noii arene inaugurate este "clar mai bun" decat cel de pe National Arena, din Bucuresti.

Si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a facut o referire la calitatea gazonului si s-a declarat convinsa ca nu va pleca "cu o brazda de gazon pe tocuri".

×